Sådan kommer du godt i gang med selv at ordne dine negle

Har du fået lyst til selv at gøre noget ved dine negle? Det ser også flot ud, når neglene er toptunede og med en pæn farve neglelak. At have flotte negle kan booste din selvtillid og gøre dig gladere i din hverdag. 

Det kan også få dig til at føle dig mere feminin. For de fleste kan det dog godt være lidt af en udfordring i starten. Men fortvivl ikke. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med at anvende gel polish

Følg disse trin

Herunder kan du se, hvordan du kan ordne dine negle:

  1. Du skal starte med at forberede dine negle. Det vil sige, at du skal skubbe eller trimme neglebåndene, mattere neglene med en blok, fjerne støvet med en blød børste og slutte af med at affedte neglen med en cleaner. 
  2. Nu skal du til at påføre en base, da det beskytter dine negle og forlænger holdbarheden. Påfør blot et tyndt lag gelpolish-base og lad den hærde i en UV-neglelampe.
  3. På den hærdede base skal du påføre din favoritneglelak i den farve, du ønsker. Lad den hærde under lampen, hvorefter du påfører endnu et lag, som også skal have lov til at hærde.
  4. Når neglelakken er hærdet, skal du påføre et lag toplak. Toplakken skal ligeledes have lov til at hærde under neglelampen. Du skal huske at beskytte den frie kant. Det garanterer nemlig en ekstra god holdbarhed.