Vælg de rette vine til en vinsmagning i hjemmet

Hvis du arrangerer en vinsmagning i eget hjem, skal du huske at vælge passende vine. Derudover skal vinene præsenteres i den helt rigtige rækkefølge. Er du usikker på dette, er det værd at få noget hjælp. Læs med videre her og få hjælp til valg af vin og rækkefølgen til din vinsmagning derhjemme.

De tørre og lette vine bør være de første i rækken

Til en vinsmagning derhjemme bør du altid starte med de tørre og lette vine. Der er som regel tale om mousserende vine og hvidvine. Disse vine er yderst friske og er en rigtig god begyndelse, når det kommer til en vinsmagning.

Nu er det de lettere rødvines tur

Når I er færdige med de ovenstående vine, er det tid til at smage på de lettere rødvine. Disse vine er stadigvæk både nemme og friske at drikke, hvorfor de er et oplagt valg som nummer to i rækkefølgen. Køb online her.

De tungere rødvine er nummer tre i rækkefølgen

Alle de mere lette vine er nu overstået. Derfor skal du i gang med rødvine, der er mere tunge og fyldige.

Slut af med søde vine

Til sidst skal du finde de søde vine frem. Disse vine er rigtig gode til desserter eller til at afslutte en vinsmagning.

Inviter alle dine nærmeste til den perfekte vinsmagning

Nu har du styr på, hvordan du skal planlægge din vinsmagning, og hvilken rækkefølge de forskellige vine skal prøvesmages i. Du kan derfor nu give dig i kast med at invitere alle dine nærmeste til en hyggelig vinsmagning hjemme hos dig.